Derici Hotel este una dintre unitatile de cazare importante din Kusadasi, care se remarca prin ospitalitate și servicii ireprosabile oferite.
Hotel Website: www.dericihotel.com

Localizare

Hotelul Derici este situat in apropiere de plaja, la intersectia bulevardelor Ataturk si Inonu.


Facilitati hotel

Hotelul ofera turistilor sai lobby, salon Tv, seif, restaurant, cafenea, bar pe terasa, sali de conferinta, spalatorie si servicii de calcat haine.


Facilitati camere

Camerele recent renovate dispun de balcon, telefon direct, Tv-satelit, A/C, mini-bar, grup sanitar cu cadă, uscator de par si telefon, conexiune wireless si room service.


Activitati/Divertisment

Biliard, club fitness, sauna si masaj, centru de infrumusetare, bai turcesti,


Piscina

Piscina exterioara se afla pe acoperisul hotelului, dar exista si piscina interioara incalzita.Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Transport Autocar Bucuresti-Kusadasi Bucuresti - Kusadasi; Transport Autocar Kusadasi-Bucuresti Kusadasi - Bucuresti; Reducere pachet

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Constanta catre Hotel Derici, Kusadasi, Turcia